2017. október 26., csütörtök

Jennifer Probst - Keresd.. sorozat

 Jennifer Probst - Keresd az alkalmat

A három barátnő, Kate, Kennedy és Arylin párkereső ügynöksége nem csupán a lányok rátermettsége miatt egyre sikeresebb. Kate-nek különleges erő van a birtokában: amikor a szerelem lehetősége ott vibrál két ember közt a levegőben, ő azonnal megérzi. Egy napon beront hozzájuk Slade Montgomery, a kissé indulatos és döbbenetesen jóképű válóperes ügyvéd. A férfi meg akar győződni róla, hogy nem élnek vissza törékeny kishúga hiszékenységével, aki az ügynökség legújabb ügyfele. Kate rögtön az első pillanatban megérzi a jól ismert áramütést - ami kivételesen a saját érzelmeire figyelmezteti. Azonban másképp nem tudja meggyőzni a férfit arról, hogy nem csalók, minthogy felajánlja: megtalálják neki is álmai asszonyát. 
Vajon sikerül megtartania a szükséges három lépés távolságot, hogy elvégezze a vállalt feladatot? 
Vagy annyi elégedett ügyfél után végre Kate-re is rátalálhat a szerelem?


Letöltés:  https://drive.google.com/file/d/0B4FsOahfkweHU1BIcGRmQ0w3S3c/view?usp=sharing

Jennifer Probst - Keresd a tökéletest
Az egyre népszerűbb házasságközvetítő remekül működik Verilyben, és Kennedy Ash hihetetlenül eredményesen végzi munkáját. Álomrandikat szervez, keze között még a legfélénkebb ügyfelek is kivirulnak, és sosem retten vissza a nehézségektől még akkor sem, amikor jelentkezik nála Nate Ellison Raymond Dunkle, aki atomtudós és mérhetetlenül ellenszenves ember. Kennedy megfogadja, hogy átformálja ezt a szörnyeteget, és a férfiból lesz a legjobb parti Verilyben. Bár Kennedy magabiztosságot és szexuális vonzerőt sugároz, zavaros múltja miatt tele van bizonytalansággal. Amikor rájön, hogy benne és Nate-ben rengeteg a közös, és tökéletes párt alkothatnának, vajon képes-e hallgatni a szívére? Vagy félelmei miatt a partvonalra kényszerül, és onnan kell figyelnie, hogy Nate megtalálja a szerelmet valaki mással?

Letöltés : https://drive.google.com/file/d/0B4FsOahfkweHVjJxYXVIS0tNQTQ/view?usp=sharing


Jennifer Probst - Keresd a szépet
Genevieve MacKenzie az esküvője napján döbben rá, súlyosan félreismerte vőlegényét, a sármos és sikeres orvost, minden nő álmát. A templom ablakán keresztül menekül el az oltárnál várakozó David elől, és szökés közben fut bele legjobb barátjába, Wolfe-ba. A milliomos hotelmágnás segít neki elrejtőzni, amíg elülnek a hullámok. Genevieve és Wolfe kapcsolatát alaposan próbára teszi az együtt töltött néhány nap, de közben az is kiderül, hogy titokban mindketten többet szeretnének. Ahogy a megsebzett és megalázott David egyre erőszakosabbá válik, Wolfe igyekszik megvédeni a lányt, akihez menthetetlenül egyre közelebb kerül…

Vajon érdemes kockára tenni a barátságot a szerelemért?

1 megjegyzés:

  1. Sajnos nem tudom letölteni.szépen kérlek elküldöd nekem?
    Vojcsikviktoria@gmail.com

    VálaszTörlés